flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

19 березня 2020, 16:50

До уваги громадян!

 

   З метою попередження та уникнення розповсюдження інфекційних захворювань, викликаних, на сьогоднішній день, коронавірусною інфекцією COVID-19, на період з 16 березня по 03 квітня 2020 року у Врадіївському районному суді Миколаївської області встановлено особливий режим роботи, згідно якого тимчасово призупинено проведення заходів, які не пов’язані із процесуальною діяльністю суду та забезпеченням діяльності органів судової влади (особистий прийом громадян, дні відкритих дверей, тощо).

    Звертаємося до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін, подавши до суду заяву про розгляд справи у відсутності за наявними в справі матеріалами.

    За можливості рекомендуємо громадянам та іншим особам:

  • брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції;
  • надавати до суду всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду із застосування електронно-цифрового підпису для ідентифікації автора документа, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» або поштою (Укрпошта, Нова Пошта).

    Наполегливо просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання. У разі, коли відвідини суду є нагальною потребою просимо в приміщення суду заходити лише в засобах індивідуального захисту (захисних масках та рукавичках);

    Звернутися до Врадіївського районного суду Миколаївської області можна:    

  - через поштові відправлення шляхом подачі кореспонденції на адресу суду: 56301, Миколаївська область, смт. Врадіївка, вул. Незалежності 103;

  -  за допомогою електронної пошти inbox@vr.mk.court.gov.ua;

  - за телефонами, які розміщені на офіційному вебсайті (телефон канцелярії суду   (05135)9-61-58)

 

    Дякуємо за порозуміння та бажаємо усім бути здоровими!